Mintjens-banner-collections-Juni21.jpg

Stoffen zitbanken

Onderhoudstips
24/09/2018
Insight zitbank


Voor de bankstellen en fauteuil van de Insight collectie werkt MMooD met twee hoogwaardige stofcategorieën:

Categorie 1: Axel/Board/Taft
Deze stofcategorie biedt een waaier aan kleurmogelijkheden. De stoffen hebben een volle en wollige grip wat ze een rijke uitstraling geeft. De stoffen maken grotendeels gebruik van polyester. Hierdoor voelen ze glad en zacht aan. Ze zijn bovendien sterk en hebben een lange levensduur. Ze scoren hoog qua Martindale (gemiddeld 34.000): ze zijn dus uitermate geschikt voor intensief dagelijks gebruik!

Categorie 2: Norma/Libra/Vela
Deze stoffencollectie bestaat uit een zachter kleurenpallet. Met een mix van natuurlijke kleuren haal je rust in huis. Ze bestaan voor de helft uit katoen aangevuld met polypropeen en polyetheen wat ze een sterke basis geeft. De grover geweven Norma combineert stijlvol met de fijnere Libra en het dessin van Vela. Deze stoffen scoren nog beter qua Martindale (47000): ze zijn dus uiterst geschikt voor intens dagelijks gebruik.

Vlekken van dagelijks gebruik zijn eenvoudig verwijderbaar. Behandel de vlek wel zo snel mogelijk. Vaak volstaat wat koud water en een microvezeldoekje (dat niet afgeeft).

Heb je hardnekkige vlekken? Gebruik dan een beetje zeep. Je kan losse hoezen in de wasmachine wassen op max. 30°C en drogen op 80°C. De eigenschappen van de stof worden niet aangetast.