Mintjens-banner-collections-Juni21.jpg

Cirkante

Furniture stories

MMooD specialiseert zich in concepten ofte verhalen voor de meubelmarkt. MMooD vertrekt daarom vanuit unieke objecten in plaats van collecties. Objecten die stuk voor stuk ‘vorm’ en ‘functie’ met elkaar verzoenen. Hierdoor creëren ze een toegevoegde waarde wat jouw leven aangenamer en comfortabeler maakt!

Zo groeien de verbazende tafels van MMooD mee met het gezelschap. Het resultaat is verrassend en slaat aan. Het bewijst dat innoverend design met een verhaal de toekomst is.

Met MMooD streven we naar een persoonlijk verhaal dat aansluit bij de levensstijl van de consument. Dankzij het polyvalente karakter van de objecten matchen ze bij diverse personen: van vrijgezellen, hippe dertigers met jonge kinderen tot kunstlievende senioren.

Ontwerpers vormen het kloppende hart van MMooD. Het merk heeft een ijzersterk designteam ter beschikking in-house maar werkt ook samen met verschillende externe Belgische ontwerpers. Elk object draagt zo een specifieke signatuur van een designer en maakt het dus uniek!